wordt weer es tijd

Het wordt wel weer eens tijd dat er wat geschreven wordt!!! Man, man man, wat gaat de tijd snel!! Het is al weer bijna mei!! We hebben het best wel druk met onze kleine Jet… ze is 2 handen vol. Wat een drukte schopper zeg, ze is hartstikke lief, maar volgens ons heeft ze ADHD! XZe wil alles meemaken en zien en ruiken en er bij zijn. Ze is ’s avonds dan ook helemaal uitgeteld, dan ligt ze te zuchten en te kreunen, als zij gestoord wordt. Ze is echt een schatje, maar heeft nog wel wat opvoeding nodig!! Babs vindt het allemaal prima, zij kan het goed dulden, houdt haar ook in de gaten en kan behoorlijk de ‘baas’ spelen. Zij is tenslotte de TANTE en de baas. Maar ze doen het goed samen, heel leuk om te zien!! Verder gaat het goed met ons, druk met werk, maar ontzettend naar ons zin. Ed is weer een jaartje ouder geworden, hij heeft de leeftijd van 40 gehaald!! Wat een jonkie hé. Verder heeft hij in de lucht gehangen met een duo sprong, daar staan al wat foto’s van op de site…hij heeft ook nog de estafette van de rotterdamse marathon gelopen, de 10 km…knap hoor!! Verder gaan we in onze spaarzame tijd weer naar de tuin, om te klussen en weer de boel op te knappen. Het gaat weer heerlijk weer worden en het tuinieren wordt weer een wekelijkse klus. Maar weer heerlijk om te doen. Wens iedereen een heerlijk weekend met lekker weer, dan hebben wij het ook!!!!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

2 reacties op wordt weer es tijd

  1. estrella zegt:

    hoi,weer met veel plezier je blog gelezen.om de zoveel tijd kom ik eens aanwaaien op je site.groetjes uit krimpen en een hele fijne zomer.

  2. Anneke zegt:

    Lieve Ed en Irene.Leuk om weer van jullie te horen!Sorry, dat we Ed\’s verjaardag niet wisten-daar ben ik sowieso al een oen in, maar deze wist ik echt niet…wat is de precieze datum?In ieder geval onze van harte gemeende felicitaties!! We wensen je een heerlijk nieuw jaar toe, waarin je hopelijk veel leuks te wachten staat!! Blijf gezond en vooral de humor trouw….dat is zoooo prettig van jou! En , wat staat de tuin er weer prachtig bij…ja, zelfs dat kleine k-tuintje van ons…een paradijsje!!!Ik vind het echt genieten, hoor. Ja, die hondjes is een klus, maar een goed-opgevoed hondje is dan straks weer zo\’n plezier! Hou nog maar effe vol….het wordt vast beloond. Was Babsje veel gemakkelijker, of ben je dat ondertussen vergeten?Zijn jullie al naar Westerpark geweest, naar het Housefeest? Jan is vanwege de Parkinson naar de VU doorgestuurd, hier kunnen ze niets meer voor hem doen en de VU is meer gespecialiseerd…we hebben onze hoop er nu maar weer op gevestigd….De knie gaat overigens goed.Dit is niet echt een weblogberichtje geloof ik, maar ja, kan mij het schelen!!!*(Denk er effe een Amsterdams accentje bij…)Nu lieverds, ik wens jullie veel zonneschijn in jullie paradijsje en anders geniet je maar in dat heerlijke huis van je..ook niet kwaad, hoor.Lieve groetjes van Jan en Anneke.

Plaats een reactie